Puna ljubavi i pozitivna

Kate Beckinsale (50) uzvratila je tvrdnjama da je operisala nos, nakon što je podijelila filtrirani snimak na društvenim mrežama.

Glumica je oduševila svoje fanove serijom sjajnih slika u bikiniju, na kojima se činilo da je koristila Instagram filter. Kako je jedan pratilac primijetio da je izgledala drugačije, napisavši: ‘Samo me zanima da li ste imali operaciju nosa? ako vam smeta da pitam’, Kate je odgovorila: ‘ne, ali još jednom hvala puno na pitanju.’ Drugi komentar je glasio: ‘Ugao fotografije čini da izgledate visoki 6 stopa. U stvarnosti je to više kao 5’, što je podstaklo drski odgovor: ‘Oh, jesi li me upoznao? Zanima me koliko ste vi visoki gospodine.’ Kate je, takođe, primila kompliment od muškog obožavaoca, koji se osvrnuo na njene prošle veze s Peteom Davidsonom (29), i Goody Grace (26) napisavši: ‘Nađi muškarca svojih godina, Kate’, na što je odgovorila ‘nemoj’ ne želim muškarca, hvala”.

Zvijezda serijala Much Ado About Nothing, izgledala je nevjerovatno na snimcima dok je pokazala svoju zategnutu tjelesnu građu u crnom dvodijelnom kostimu, sastavljenom od naboranog gornjeg dijela sa svijetlozelenim cvijetom pričvršćenim na naramenice i odgovarajućim donjim dijelom.

Uz galeriju snimaka, napisala je: “Otišla na odmor na jedan dan. Došla kući”.

Napomenula je da, iako joj je teško nositi se s mržnjom na Instagramu, ona i dalje vjeruje u ‘mogućnost da bude tako puna ljubavi i pozitivna’.

(mail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)