Opravdala titulu

Alessandra Ambrosio je novim fotografijama, na kojima je pozirala u bikiniju, opravdala titulu jedne od najzgodnijih manekenki.

Na listi Forbesovih modela koji najviše zarađuju, Alessandra se nalazi na petom mjestu, a kako se procjenjuje zarađuje više od šest miliona dolara godišnje. Magazin People ju je uvrstio na listu najljepših na svijetu. Ispod njenih fotografija objavljenim na Instagramu, nizali su se komplimenti u smislu: “Jesi li ljudsko biće?”, “Izgledaš fantastično”, “Ti si savršenstvo”.

Alessandra je bila Viktorijina “anđelica” i sa brendom Victoria’s Secret sarađivala od 2004. do 2017. godine. Otkrila je kako je ranije bila nesigurna po pitanju izgleda, pa je sa 11 godina operisala uši.

“Modna industrija je napredovala, ali pred nama je još uvijek mnogo posla, i mora bolje predstavljati raznoliku ljepotu iz stvarnog životu”, izjavila je nedavno.

Alessandra sa bivšim zaručnikom, biznismenom Jamiejem Mazurom ima sina Noaha i kćerku Anju. Rastali su se 2018. Nakon toga se zabavljala s italijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)